Kontakta oss gärna!

Vi vill höra din frågor, dina åsikter eller dina förslag på förbättringar.

Vi vill vara så bra som möjligt för alla inblandade och det kan vi lyckas med om vi får feedback. So shoot!

Tommy Inkilä, VD

Tommy Inkilä

Grundare & affärsutvecklare

073-7250074
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Entreprenör som ständigt är på väg framåt. Tommy var tidigare VD för den finska delen av hårdvarudistributören Deltaco. Han driver nu ett rekryteringsbolag som fokuserar på att matcha tvåspråkiga kandidater och företag.

Edvin Taheri, Partneransvarig

Edvin Taheri

Partneransvarig

076-7785020
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Edvin kommer från telekombranschen där han snabbt blivit en av de vassaste säljarna i Sverige. Utöver detta så har han även, trots sin unga ålder, hunnit med B2B-försäljning i Dubai i några års tid.

Anders Boström, Styrelseledamot, Advisor

Anders Boström

Styrelseledamot, Advisor

 
 

Investerare och entreprenör med ett flertal bolag under bältet. Startade dansmusikfestivalen Summerburst och utvecklade den till den största EDM-festivalen i Sverige.
Artister som Avicii, Swedish House Mafia, Deadmaus och
Justin Bieber har gästat festivalen.

Dimitri Haid, Styrelseledamot, Advisor

Dimitri Haid

Styrelseledamot, Advisor

 
 

Produktutvecklare och delägare i Playbox AB. Driver tillsammans med sin familj ett investmentbolag som tidigt fokuserade på fastigheter. På senare år har bolaget diversifierat sin portfölj.

Andrei Postoaca, Senior Advisor

Andrei Postoaca

Senior Advisor

Entrerenör vars start-up inom marknadsundersökningar växte till 800 anställda. Nu jobbar Andrei på att revolutionera headhuntingbranschen genom att fokusera på kandidaten. Andrei har två patent inom sociala nätverk och älskar tennis.

Marianne Boström, Senior Advisor

Marianne Boström

Senior Advisor

Marianne har mer än 10 års erfarenhet inom olika roller som HR Professional. Hon har en bakgrund inom branscher såsom spel, fintech och investeringsbolag. I hennes olika roller har hon fungerat som ett bollplank för chefer inom personalfrågor, rekrytering samt affärsutveckling. I hennes nuvarande uppdrag arbetar hon som HR Manager och stöttar chefer i Europa med organisationsutveckling.

Matts Härsing

Matts Härsing

Delägare

Utvecklare (full-stack) och grafisk formgivare med ett intresse för UX och gränssnitt. Jobbar lika gärna med SQL-skript som med SVG-filer.

Skicka meddelande:

Huntee AB
Nygränd 10
111 30 Stockholm

Tel: 08-14 22 10
(Vardagar kl 10-16)

Om oss
Användarvillkor


© Copyright 2017, Huntee AB

Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Följ Huntee AB